Algemene voorwaarden

Kingsday Clothing of “kingsdayclothing.nl” is een website door Senturi Webdesign (hierna: Senturi). Senturi beheert en exploiteert Kingsday Clothing of “kingsdayclothing.nl”. Dit document onderbouwt jouw relatie tot Senturi Webdesign en dus Kingsday Clothing. In dit document is Kingsday Clothing equivalent aan Senturi Webdesign. Deze algemene voorwaarden zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die Senturi Webdesign (KVK: 61564249) met jou (als consument) sluit.

Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. Je stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

Artikel 1 – Producten
Wij verkopen een variatie aan producten die je vindt op de producten pagina. Deze producten richten zich vooral op Koningsdag.

Artikel 2 – Betalingen
De (totale) prijs (inclusief BTW) van de producten staat in onze webshop aangegeven. Je betaalt via onze online betaalservice; Mollie B.V.. Zij verzorgen de betaalservice voor Kingsday Clothing (Senturi Webdesign). Op al onze bestellingen rekenen wij geen verzendkosten, tenzij anders staat aangegeven.

Artikel 3 – Leveringen
Wij leveren jouw product(en) af op het adres dat je bij de bestelling hebt opgegeven. Dit kan het factuuradres zijn, maar een apart leveradres kan ook worden ingevoerd. Zodra je pakket is verzonden is wijzigen van dit adres niet meer mogelijk. PostNL verzorgt de distributie van onze bestellingen. Bij elke bestelling ontvang je een track & trace code. De levering van producten hangt samen met hoeveelheid en complexiteit van de bestelling. Bij elk product staat een minimum te bestellen aantal en een maximale levertijd. Aan deze levertijd kunnen geen rechten worden ontleend. Echter streven we ernaar elke bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Mocht je bestelling vroeger of later worden verwachten, dan streven we ernaar dit zo goed mogelijk te communiceren.

Artikel 4 – Retour/herroepingsrecht
Producten mogen altijd binnen 14 dagen, nadat je ze hebt ontvangen, teruggestuurd worden. Dit kan je doen met het Retourformulier. Nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet je het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Tijdens de termijn die je hebt om te bedenken of je het product wilt houden, moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product kan alleen worden teruggestuurd mits de verpakking van het product nog verzegeld is.

Een herroepingsrecht bestaat niet bij overeenkomsten voor het leveren van goederen die niet kant-en-klaar zijn en waarbij de productie afhankelijk is van een persoonlijke keuze of bepaling van de verbruiker of die eenduidig zijn afgestemd op de persoonlijke wensen van de gebruiker.

Let op: voor producten uit de outlet categorie is retourneren niet mogelijk.

Artikel 5 – Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Je recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.

Artikel 6 – Klachtenregeling
Als je een klacht hebt over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur je klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar info@kingsdayclothing.nl. Wij zullen je klacht zo snel mogelijk afhandelen, uiterlijk binnen vijf dagen nadat we je klacht hebben ontvangen. Als het langer duurt om de klacht af te wikkelen, ontvang je binnen twee dagen een bevestiging van je klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.

Artikel 7 – Geschillenregeling
Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met je sluiten is het Nederlands recht van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Noord-Holland bevoegd.

Privacybeleid
Onze Privacybeleid, die uitlegt hoe we jouw informatie verwerken en gebruiken, kun je hier vinden.

Voor vragen neem je contact op met info@kingsdayclothing.nl of ga je naar deze pagina.

 

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst bewerkt op: 17-02-2022